Op Kindcentrum Aquamarijn, in het centrum van Zwolle, bieden we onderwijs én opvang onder één dak. Dagelijks komen ruim 250 kinderen vanaf 3 maanden tot 13 jaar om samen te spelen, te ontdekken en om te leren.

Wij zoeken voor ons kindcentrum een

Pedagogisch medewerker voor de buitenschoolse opvang en het kinderdagverblijf

(ca. 12 uur per week)

Als kindcentrum bieden we vier dagen buitenschoolse opvang aan. We hebben drie horizontale groepen en zoeken zo spoedig mogelijk een enthousiaste en flexibele pedagogisch medewerker. We zoeken een medewerker voor de voor-, tussen-, en naschoolse opvang. Daarnaast zijn er ook uren beschikbaar op het kinderdagverblijf. Het betreft een contract voor ca. 12 uur in de week. Het is mogelijk om deze werkuren uit te breiden in verband met groei.

Onze opvang valt onder CKO KleurRijk. KleurRijk is een kinderopvangorganisatie, welke kleinschalige, uitdagende opvang biedt vanuit een christelijke levensvisie. Wij staan voor persoonlijke aandacht voor ieder kind, huiselijkheid en ervaringsgerichte activiteiten met veel aandacht voor sport, creativiteit en natuur.                                                              

Je werkt in een zelforganiserend​ ​team​ ​en​ je bent ​samen​ ​verantwoordelijk​ ​voor​ ​het​ ​reilen​ ​en​ ​zeilen van​ ​opvang op Aquamarijn. ​Het​ ​werken​ ​als​ ​pedagogisch​ ​medewerker​ ​binnen​ ​zelforganiserende​ ​teams​ ​houdt meer​ ​in​ ​dan​ ​alleen​ ​groepswerk.​ Ook​ ​administratie,​ ​klantencontact,​ ​pr,​ ​budgettering​ ​en jaarplannen​ ​maken, zijn​ ​o.a.​ ​onderdelen​ ​van​ ​de​ ​werkzaamheden.

Herken je je in onderstaand profiel en ben je in bezit van een vereiste opleiding om in de kinderopvang te mogen werken? Dan horen we het graag!

Wij vragen:

  • Passie voor kinderen en voor de liefde van Jezus
  • Zelfstandig kunnen en willen werken
  • Goede sociale- en communicatieve vaardigheden
  • Pro-actief en flexibel
  • Reflectief over eigen handelen en in staat op positieve wijze feedback te ontvangen en geven aan collegae
  • Enthousiast over de visie van Aquamarijn/KleurRijk om vanuit Gods liefde kinderen een stabiele en stimulerende plek te bieden en hen zo te helpen groeien en ontwikkelen
  • Gemotiveerd om binnen een zelforganiserend team te werken en dus buiten groepsuren ook te willen werken aan taken en teamzaken. Ervaring hierin is een pré
  • Een EHBO-diploma voor kinderen is een pré

Je kunt je brief en CV vóór 19 december 12:00 uur sturen naar aquamarijn@kleurrijk.nl. Voor vragen of meer informatie over onze organisatie of de vacature kun je kijken op onze website; www.kleurrijk.nl of bellen met Marije den Dulk, 038-4527638 (werkdagen dinsdag, woensdag en donderdag van 08.30 – 17.30 uur).

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld